To prawda, choć warto to dobrze sprawdzić, bo w tej chwili nie pamiętam dokładnie jak to z rękojmią jest O ile pamiętam to istotne jest również, czy to był zakup na firmę czy na osobe fizyczną.
Artur 66 Pomógł: 66 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Paź 2010 Posty: 3515 Skąd: Warszawa
Tak w kwestii wyjaśnienia co było.
Parę godzin temu kurier przyniósł mi lapka po naprawie gwarancyjnej
Okazało się, że rzeczywiście padła bateria, ale nie ze starości tylko coś tam w środku się porąbało, wymienili na nową na gwarancji (12 miesięcy) i wszystko jest ok.
Ps. Wracam do życia , pisanie w smartfonie to koszmar , szczególnie z cytowaniem .
To ja mam chyba długotrwałą.
Laptopa Toshiby zakupiłem w 2003 roku. Oryginalna baterię mam nadal.
Już nie trzyma jak dawniej, bo poniżej 3 godzin, ale działa.
marekj Pomógł: 42 razy Wiek: 48 Dołączył: 11 Sie 2008 Posty: 3333 Skąd: Zabrze
Gdzieś są granice ale faktem jest, że sporo już urządzeń wymieniłem właśnie z powodu niesprawności i praktycznie niemożności naprawy. W piwnicy leży mi drukarka Canon - przestał działać podajnik. Może jednak to 'chip' go tylko wyłączył??? - chyba sprawdzę
Poprzedni samochód właściwie zmieniłem tylko dlatego, że coraz częściej zdarzyły się różne awarie, a abstrakcyjnie drogi serwis - zwłaszcza za granicą - skutecznie zniechęca do ponoszenia ryzyka (Balti coś wie o tym - zdaje się). Nowy (tzn nowszy) żadnej technicznej nowości nie wniósł, oprócz tego że przez jakieś 3-4 lata nie powinien się jeszcze psuć.
Ktoś może wie, czy w sklepie chemicznym na Lindleya, są środki do czyszczenia jachtów ?
Do żelkotu, polecam "Nano Gelkoat"..... rewelacja!!! .... czyści i impregnuje na cały sezon.... ... do kupna w firmie szczecińskiej przez internet..... w razie zainteresowania, pytaj MarkaP... On ma adres do nich....
P.S. Siga też ma ten adres....
Artur 66 Pomógł: 66 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Paź 2010 Posty: 3515 Skąd: Warszawa
Ktoś może wie, czy w sklepie chemicznym na Lindleya, są środki do czyszczenia jachtów ?
Do żelkotu, polecam "Nano Gelkoat"..... rewelacja!!! .... czyści i impregnuje na cały sezon.... ... do kupna w firmie szczecińskiej przez internet..... w razie zainteresowania, pytaj MarkaP... On ma adres do nich....
P.S. Siga też ma ten adres....
Dzięki, ale ja potrzebuje na piątek , dopiero dzisiaj przejrzałem zawartość pudełka ze środkami do łódki i małe zaskoczenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum