|
Forum MAZURY.INFO.PL
założone 15 maja 2008r.
|
Myślenie o życiu na łodzi mieszkalnej ... |
Autor |
Wiadomość |
jenyagute74
|
Wysłany: 2021-01-28, 20:00 Myślenie o życiu na łodzi mieszkalnej ...
|
[Cytuj]
|
|
Jakie są zalety i wady takiej rzeczy? Słyszałem, że łodzie to łódź pełna pieniędzy do utrzymania i zastanawiałem się, czy to prawda.
Podoba mi się legalność łodzi mieszkalnej zamiast małego domku i łatwość przemieszczania się, obecnie jestem w PNW, więc jest wiele miejsc, w których można ją zadokować.
Chciałem tylko pomysłów i opinii. Dzięki! |
|
|
|
~Tomek J
|
Wysłany: 2021-02-22, 15:56 Re: Myślenie o życiu na łodzi mieszkalnej ...
|
[Cytuj]
|
|
Oby nie tak jak to czynili sqotersi z barek stojących w warszawskim Porcie Czerniakowskim, walący do wody własne g... wymieszane z płynami do toalet chemicznych aby mniej śmierdziało
Tomek Janiszewski |
|
|
|
JoannaSzyca
|
Wysłany: 2022-11-18, 21:32 Re: Myślenie o życiu na łodzi mieszkalnej ...
|
[Cytuj]
|
|
jenyagute74 napisał/a: | Jakie są zalety i wady takiej rzeczy? Słyszałem, że łodzie to łódź pełna pieniędzy do utrzymania i zastanawiałem się, czy to prawda.
https://www.audytpsychologiczny.pl/
Podoba mi się legalność łodzi mieszkalnej zamiast małego domku i łatwość przemieszczania się, obecnie jestem w PNW, więc jest wiele miejsc, w których można ją zadokować.
Chciałem tylko pomysłów i opinii. Dzięki! |
Mnie też to bardzo kręci ale po pierwsze mnie nie stać a po drugie nie wiem jak z legalnościa i zakwaterowaniem czyli papierologią :D |
|
|
|
mazury.info.pl
Administrator pies ogrodnika
|
Wysłany: 2022-11-18, 21:59
|
[Cytuj]
|
|
Mieszkanie na "łodzi" jest legalne. Większy problem z "zameldowaniem", ale czy w dzisiejszych czasach ma to jeszcze jakiekolwiek znaczenie? |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| strona
główna | internet
| o serwisie |
(C) 2008 Copyright by mazury.info.pl
CZARTER JACHTÓW NA MAZURACH NOCLEGI NA MAZURACH
| |
|