|
Forum MAZURY.INFO.PL
założone 15 maja 2008r.
|
41 wariantów krajowej 16-tki. Wszystkie złe |
Autor |
Wiadomość |
<|Tobo
Tobo
|
Wysłany: 2021-11-19, 12:09
|
[Cytuj]
|
|
Cóż, jeżeli uważasz, że policja nie ma wpływu, nigdy nie wpływa na wprowadzane ograniczenia prędkości, to pozostaje Ci (odnośnie mnie) westchnąć i już nie mieć mnie "za takiego jeszcze cię mam" |
|
|
|
~Tomek J
|
Wysłany: 2022-07-16, 10:14
|
[Cytuj]
|
|
Tymczasem na innym forum przeczytałem co następuje:
Cytat: | Jestem na trasie kanalu Elblaskiego wraz z jego przepieknymi jeziorami. Niestety są zdominowane trasą szybkiego ruchu s7. Taka trasę slychać z wielu kilometrów. Np. Jezioro Drwęckie, kilka kilometrów od jego konca, w najbardziej uroczym miejscu / okolica wyspy Orzechowej / caly czas szumi trasa, a to jest ze 4 kilometry?, może więcej. Milomlyn, bardzo klimatyczna przystan na wyspie, jedno co slychać to s7 i to bardzo glośno / nie wiem jak zasnę przy takim hałasie / . Niestety takich miejsc jest znacznie więcej /np. Ilińsk / Jak sobie pomyślę co będzie sie działo na WJM jak przeprowadzą trasę szybkiego ruchu przez jeziora i w ich poblizu to płakać się chce |
Tomek Janiszewski |
|
|
|
mazury.info.pl
Administrator pies ogrodnika
|
|
|
|
mazury.info.pl
|
|
|
|
mazury.info.pl
|
|
|
|
~Sławek
Sławek
|
Wysłany: 2022-11-10, 08:46
|
[Cytuj]
|
|
według mnie na poczatkowym, kńczą się prace ziemne, i byc może w jakiśm czasie zaczna się prace nad obiektami inżynierskimi.
Sławek |
|
|
|
b4994
|
Wysłany: 2022-11-10, 23:37
|
[Cytuj]
|
|
Sławek napisał/a: |
według mnie na poczatkowym, kńczą się prace ziemne, i byc może w jakiśm czasie zaczna się prace nad obiektami inżynierskimi.
Sławek |
a kiedy tędy ostatnio jechałeś? Ja wczoraj i budowa np mostów jest mocno zaawansowana, dawno nie widziałem budowy, która idzie tak szybko. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| strona
główna | internet
| o serwisie |
(C) 2008 Copyright by mazury.info.pl
CZARTER JACHTÓW NA MAZURACH NOCLEGI NA MAZURACH
| |
|