|
Forum MAZURY.INFO.PL
założone 15 maja 2008r.
|
Jaka pianka do materaców? |
Autor |
Wiadomość |
<|MirekMors
MirekMors
|
Wysłany: 2016-04-11, 09:54
|
[Cytuj]
|
|
T35 jest akurat - nie za twarda. Grubość dobierz sam. |
|
|
|
Nijekiej82
|
Wysłany: 2018-04-24, 09:04
|
[Cytuj]
|
|
Ja polecam też zobaczyć w hurtowni tapicerskiej np. [ spam!!!] mają tam bardzo dużo do wyboru. |
Ostatnio zmieniony przez zenek 2018-04-24, 09:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
~spellkast
|
Wysłany: 2022-09-21, 13:28
|
[Cytuj]
|
|
Pozwolę sobie wrócić do tematu pianek na materace, bo czeka mnie wymiana starych i szycie nowych. W moim Neshu jest bardzo nisko, dlatego wymyśliłem że noewe materace będą z pianki T35 5 cm + na wierzch 1 cm maty kokosowej i całość do obszycia. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Może ktoś praktykował? |
|
|
|
Bombel
|
Wysłany: 2022-09-21, 14:30
|
[Cytuj]
|
|
spellkast napisał/a: | Pozwolę sobie wrócić do tematu pianek na materace, bo czeka mnie wymiana starych i szycie nowych. W moim Neshu jest bardzo nisko, dlatego wymyśliłem że noewe materace będą z pianki T35 5 cm + na wierzch 1 cm maty kokosowej i całość do obszycia. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Może ktoś praktykował? |
Praktykował i zrezygnował. Zamiast maty kokosowej zastosowałem grubą siatkę plastikową pod materac z obszyciem. Wietrzenie zachowane. Ale ja mam 10 cm pianki T30. |
|
|
|
~spellkast
|
Wysłany: 2022-09-22, 08:25
|
[Cytuj]
|
|
Bombel napisał/a: |
Praktykował i zrezygnował. Zamiast maty kokosowej zastosowałem grubą siatkę plastikową pod materac z obszyciem. Wietrzenie zachowane. Ale ja mam 10 cm pianki T30. |
A jaka to była siatka? Rozumiem, że dałeś ją od spodu? Ciekawe rozwiązanie. Moje stare materace mają 10 cm i T25, są o wiele za miękkie i niestety za grube, szczególnie w koi dziobowej, bo jest podniesiona. |
|
|
|
Bombel
|
Wysłany: 2022-09-22, 10:56
|
[Cytuj]
|
|
spellkast napisał/a: | Bombel napisał/a: |
A jaka to była siatka? Rozumiem, że dałeś ją od spodu? Ciekawe rozwiązanie. Moje stare materace mają 10 cm i T25, są o wiele za miękkie i niestety za grube, szczególnie w koi dziobowej, bo jest podniesiona. |
Konkretnego namiaru nie podam bo i tak admin wytnie jako spam. Wygooglaj sobie "siatka kontenerowa" i wybierz najgrubszą. Tak, daję między koję a materac. Jak dla mnie pianka T30 jest optymalnie wygodna. |
|
|
|
mazury.info.pl
Administrator pies ogrodnika
|
Wysłany: 2022-09-22, 12:47
|
[Cytuj]
|
|
Namiary na producentów można podawać w działach komercyjnych do których obaj macie dostęp. Można też wysłać na PW. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| strona
główna | internet
| o serwisie |
(C) 2008 Copyright by mazury.info.pl
CZARTER JACHTÓW NA MAZURACH NOCLEGI NA MAZURACH
| |
|