|
Forum MAZURY.INFO.PL
założone 15 maja 2008r.
|
Firma Topiko Węgorzewo |
Autor |
Wiadomość |
Zbychu
|
Wysłany: 2014-12-18, 09:25
|
[Cytuj]
|
|
Wiem, że temat już nieaktualny, ale może moja opinia przyda się komuś w przyszłości.
Jeśli szukasz Nautiki 830 to polecam firmę TOPIKO CZARTER w Węgorzewie. Byłem u nich dwa razy w sezonie 2014 i naprawdę jachty i firma godna polecenia. Jachty nowe, bardzo ładnie i bogato wyposażone. W trakcie rezerwacji, rozmów telefonicznych oraz w porcie bardzo miła obsługa. Bosman wyjaśnił wszystkie kwestie związane z jachtem który czarterowałem (Nautika 830). Dodatkowo zaproponował "jazdę próbną", żebym mógł pod jego okiem przetestować jacht i swoje umiejętności :) Na szczęście okazało się, że jedno i drugie było bez zarzutu. Jako bonus oprowadził mnie po reszcie swoich jachtów, dzięki czemu zdecydowałem się powrócić do nich i tym razem wyczarterować jacht Marim 23. Bardzo dzielny nieduży kuterek idealny dla 2-3 osobowej załogi. Z całego mojego żeglarskiego serducha polecam firmę TOPIKO CZARTER w Węgorzewie, bo chłopaki naprawdę działają bardzo solidnie i dbają nie tylko o idealny stan swoich jachtów, ale również o miłą, przyjacielską atmosferę w trakcie wszelakiego kontaktu z klientem. W nadchodzącym sezonie na pewno się znowu zobaczymy :) Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Zbychu 2014-12-18, 09:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
żeglarz76
|
Wysłany: 2016-08-02, 00:20
|
[Cytuj]
|
|
Poprzedni post wygląda na "grubymi nićmi szyty", jednak ja ze swojej strony mogę potwierdzić, że miłe wrażenie z pierwszego kontaktu pozostało po zakończeniu czarteru Maxusa33. Obsługa bardzo miła i rzeczowa, widać zainteresowanie klientem i jachatami. Sam jacht już nieco wysłużony, ale w pełni sprawny i czysty. Dobre wrażenie sprawił fakt iż po informacji nt. drobnych usterek które sam naprawiłem bez wzywania pomocy, pracownik w ramach rekompensaty odstąpił od pobrania opłaty za czyszczenie jachtu po czarterze . Polecam tę firmę, bo zależy im na utrzymaniu dobrego wrażenia i powrocie klienta. |
|
|
|
ddarko112
|
Wysłany: 2020-04-17, 16:09
|
[Cytuj]
|
|
Można prosić o aktualne opinie i stan jachtów tej firmy |
|
|
|
Mefisto75
|
Wysłany: 2021-12-21, 11:52
|
[Cytuj]
|
|
ddarko112 napisał/a: | Można prosić o aktualne opinie i stan jachtów tej firmy |
Podpinam się, może ktoś posiada aktualne informacje. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| strona
główna | internet
| o serwisie |
(C) 2008 Copyright by mazury.info.pl
CZARTER JACHTÓW NA MAZURACH NOCLEGI NA MAZURACH
| |
|